Je bekijkt nu De voorbereidingen voor mijn voettocht – preparing for my trip
2019 - Kaarsjes in de kathedraal / burning candles in the Cathedral

 

For an English version, please scroll down

Natuurlijk veel lopen……maar het kwam er niet altijd van. Toch weer best veel werk voor ons nieuwe bedrijf El Camino Wines http://www.elcaminowines.nl wat erg leuk en inspirerend is, maar niet veel bijdraagt aan de fysieke fitness. Belangrijk was het vinden van een goed doel dat ik kan ondersteunen met mijn loop. Dat was niet moeilijk. Tijdens mijn vorige Camino liep ik voor KiKa en onderweg brandde ik – als ongelovige – kaarsjes in vele kathedralen en kerken voor mijn zieke vrienden M.D. en G.A. (vandaar de foto). Tot mijn verdriet hebben zij het niet gered, maar voor hen en voor ieder ander die met kanker te maken heeft gekregen of krijgt, loop ik voor de AVL Foundation om zo te helpen in de strijd tegen kanker. Ik loop ook voor Cancer Care Jávea. We komen al zo lang in Jávea, waar we heerlijke tijden beleven. Ik hoop met mijn Camino wat terug te kunnen doen. Kijk alsjeblieft even naar de pagina My Charities op deze website, waar je meer informatie vindt over “mijn” goede doelen en hoe je mij kunt helpen met de ondersteuning van de AVL Foundation of Cancer Care Jávea.

 

Of course training a lot……but not as much as I had planned. My new venture, importing Spanish wine in the Netherlands (http://www.elcaminowines.nl ), takes more time than expected. It is fun and inspiring but I can’t say that importing wine contributes to my physical fitness. It was important to identify charities which I could support with my Camino. That wasn’t difficult at all. With my first Camino in 2019 I supported the KiKa Foundation (focussed on juvenile cancer research) and on my way I burnt a lot of candles for my friends M.D. and G.A. (hence the picture). To my regret both of them have passed, but for them and everyone else who has faced, or will be facing, cancer, I support the AVL Foundation (thé cancer research istitute in The Netherlands) and Cancer Care Jávea. We have been coming to Jávea for many, many years and enjoyed wonderful times there. I hope to give something back with my Camino. Please check out the page “My Charities”on this website, where you will find more information on “my” charities and how you can help me in supporting Cancer Care Jávea or the AVL Foundation.