Je bekijkt nu 2022 – Javea – Santiago de Compostela
Wegwijzer in Javea: 1200 km.

For an English version, please scroll down

Deze wegwijzer dus. Ik zag hem voor het eerst in 2019, net terug uit Santiago de Compostela. Daarvoor was hij me nooit opgevallen. En net toen ik vond dat ik nu wel genoeg had gelopen voor de rest van mijn leven, riep hij me. En het begon weer te kriebelen. Binnenkort loop ik langs deze wegwijzer, kort nadat ik uit de haven van Jávea vertrokken ben. Mijn eerste houvast op weg naar Santiago de Compostela.

OK, this road-sign. I saw it in 2019 for the first time, shortly after returning from Santiago de Compostela. Never seen it before. And just when I thought that I had hiked enough for the rest of my life, it called me. And it started to itch again. Soon I will be passing this road-sign, shortly after having departed from Jávea Puerto. My first beacon on my way to Santiago de Compostela.